tiistai 26. heinäkuuta 2011

Uusia juttuja.

Heipparallaa!!

Kävin tänään postista hakemassa 2 pakettia ja eilen postiluukusta tipahti yksi. Kyl toi eBay on vaan niin kätevä ostospaikka, varsinkin kynsihullulle. Ja kaikenlisäks se on niin HALPA, ettei mistään muualta tee mieli enää tilata. Suosittelen eBayta ihan kaikille!!! Pitää laittaa jossain vaiheessa taas tuotteita tilaukseen :)

Niin, ja väliaikatiedote strassikynsistä; vajaa kaksi vuorokautta laitosta ja vaan yksi strassi irronnu, vaiks oon tiskannu ja tehny kaikkee ihan normaalisti :D En ala ees laittaa siihen uutta, koska luulen etten kauaa näitä malta pitää enää, kun tuli noita uusia koristeita sun muita.

Mutta pidemmittä puheitta niihin uusiin tulokkaisiin:



Elikkäs 6kpl noita O.P.I:n kynsinauhaöljykyniä. Jasmine, Strawberry, Honey peach, Lavender, Apple ja Rose. En oo vielä ehtiny testaamaan, mutta luulisin olevan hyviä, kun niitä on niin monessa blogissa kehuttu.



Kaksi 12kappaleen pakettia glittereitä. Vasemmanpuoleiset ihan pientä, hienoo glitteriä ja oikeanpuoleiset vähän isompaa 6-kulmaista glitteriä. Aivan IHANIA!! <3




50 arkkia kynsitarroja. Tossa on värikkäitä, mustia ja valkosia. Näistä tykkään kans iha sikana! :) Mul ei viel oo koskaan noit kynsitarroi ollukaa.



Aivan IHANAT IHANAT riikinkukkokorvikset!!!



Ja viimeisenä upea pantteri kaulakoru. Tykkään tästäkin tositosi paljon!

Ja mitähä nää kaikki tuli maksamaan yhteensä.. Joku 15€ postikuluineen!!! I´m so happyyyy!!! :D

Mut joo, tälläst tänää. Laitan uusia kynsiä sitte, kunhan jaksan tehdä. Ja varmaan tulee sit näkymään noita uusia juttuja niissä kynsissä, hih! :) Moikkamoiiii !!!

8 kommenttia:

Mirja kirjoitti...

Melkoinen paketti ja halvalla niin kuin itse sanoit :) Tosi ihanat nuo sun korvikset, ite en vain pysty noin isoja pitämään muksujen takia.
Haluaisitko käydä tutustumassa minun blogiini? http://lepikossakuhisee.blogspot.com Mulla on siellä menossa kynsiaiheinen arvontakin just :)

Emppu kirjoitti...

Kiitos kommentista!! Ja kävin jo lisäämässä itseni lukijaksi :)

Mia kirjoitti...

Ihania aarteita :) Blogissani olisi sinulle One lovely blog-palkinto :)

- kirjoitti...

Ai että mitä ihanuuksia! Tuu jo palkka niin miekin pääsen shoppailee... Nuo kynsitarrat on ainakin saatava! Paljon maksoi nuo tarrat, muistatko? Ite en uskalla mennä vielä kattoo kun tosissaan se palkka ei oo vielä tilillä... :D

Emppu kirjoitti...

Mia: Kiitos miljoonasti palkinnosta <3 Mut mitä mun pitää tehdä sille? Tunnen itteni tosi tyhmäks nyt :D

Elli: Noi tarrat oli vähän päälle euron ja en kyl nyt yhtään muista, et tuliks niihi postikulut, mut jos tulikii, ni eipä ne paljoo oo ollu. :) Iteki oottelen rahapäivää, et pääsis taas selailee kaikkee kivaa sielt eBayst. Ku ei sinne tosiaan viitti mennä ilman rahaa, ku tulee paha mieli :D

Emppu kirjoitti...

Niin siis siinähän ne ohjeet lukee :D Nyt tunnen itteni viel enemmän idiootiks :D Mut näitä sattuu, toivottavasti muilleki... ;)

Sulokynnet kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Annika kirjoitti...

Mä oon myöskin tilannut samaisia tuotteita ja oon ihan koukussa Ebayhin!:)