keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Keksikää tähän otsikko.

:D Ei vaan niinku tuu mitää otsikkoo päähän.. Tänää on muutenki vähä ollu sellanen jumituspäivä. Ihan kiva, mut pää hiukan jumissa. Ehkä johtuu siitä, et kävin aamulla joskus kolmen aikoihin nukkumaan ja kello soi jo kasin jälkee. Mut se siitä, huomenna saa taas nukkuu pitkään. <3 (Mut ei sitäkään herkkuu enää kestä, kun vajaan kuukauden ja sit jälleen opintielle...oooh, i love early mornings!! NOOOOOOOOT!)

Kävin siis aamulla kampaajalla ja jonkunlainen afrohan sieltä mukaan tarttui :D No ei nyt iha sanan varsinaisessa merkityksessä, niinku kaikki sen varmaa tosta luulisi, mutta melkeinpä. Otin siis permanentin ja lyhennettiin vähän, et nyt tää on sit tällänen "pallo" :D Mut vähän sinne päin toivoinki. Kuvan laitan vasta sitten, kun saan jonkun hyvän otettuu, nyt ei valaistus riitä.

Kerron nyt niistä eilisistä pikku ostoksista, elikkäs kävin henkasjamaukas pyörähtämässä ja ostinki sieltä ensimmäisen crackle lakkani, mustan sellaisen. Makso muistaakseni 2,95€. Ja sitten toinen ostos sieltä oli sellanen 4 pikkulakan paketti, joka oli muistaakseni 4,95€. Alla kuvaa:


Elikkä vasemmalta oikeelle:
*yellow
*purple
*metallic blue
*pink
*cracked black

Ehdin jo vähä swatchailemaa tota cracklelakkaa kiekolle muutaman värin päälle ja ihan hyvin se näytti toimivan :) Eli henkanjamaukan halpis cracklelakka toimii, kannattaa käydä ostamassa omansa, jollei oo viel ehtiny :D Yks huono puoli siin vaan on; se sivellin on aika ohut, ni ainaki mun pitää vetää kahdel vedol se kynnelle, mut ei se näyttäny hirveesti haittaavan. Ois vaan kivempi, ku se sivellin ois paksumpi, ni kaikki kävis paljon helpommin. Laitan sit kuvaa, ku testaan omiin kynsiini, joka tapahtuu varmaan tänää tai huomenna.

Nyt tuli tällänen lyhyt postaus, kun on niin toi pää jumissa. Huomen kirjotan vähä viime viikon torstaista, ku oltiin minigolfaamas ja laitan parit kuvat + viimesimmist kynsist, jotka just poistin. Hyvää yötä tyypit!!

Terkuin, Poppanen <3

Ei kommentteja: