sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Shiny pink with crackled black.

Moikka!!

Tässä nyt kuvia niistä kynsistä, joihin kokeilin sitä henkanjamaukan uutta crackle lakkaa. En oikeen oo varma tykkäänkö ollenkaan tosta halkeilevasta lakasta, mut ehkä mä kokeilen sitä viel joskus jonkun toisenvärisen lakan päälle. Se on ainaki nopee tapa saada peruslakkaukseen sitä jotain.

Mutta pidemmittä puheitta niihin kynsiin:




Noi kaikki kuvat otettu illalla salaman kanssa. Mut kyl noi melkee realistiset on, siis väreiltään jne. Pohjan lakkasin siis tollasella ihanalla karkkipinkillä ja sen päälle laitoin jokaseen kynteen vaaleenpunasella glitterkoristelulakalla kolme raitaa(joka oli virhe, koska niistä tuli tosi muhkuraiset sen takia).. ja sitten se crackle päälle. No, ehkä noi just ja just menettelee. :D

Lakkoina näissä on käytetty:


*alla ja päällä Sally Hansenin Age Correct
*"KoneHelsingin" U23
*vaaleenpunanen glitterkoristelulakka
*Hennesin musta crackle lakka
*Mavalan pikakuivattaja

Sellasia tällä kertaa. Tänään aion tehdä uudet kynnet, jos vaan suinkin jaksan. Nää tänhetkiset tarvii ainaki ottaa pois, koska on jo niin huonoks menny kärjistä. Mut miettisin, jos tänää kokeilisin sitä vesimarmorointia :) Ja laitan siitä sitte juttua, kunhan ehdin.

Nyt pyykkituvalle hakee pyykit ja laittaa ne kuivumaan, sitten kynsien kimppuun!!

Ens kertaan, moi!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä luulen et noi ois voinu olla kivemmat jos pohjalla ois ollu vaiks valkosta tai jotain vaaleempaa pinkkiä.. :) Mut muuten näyttää ihan jeessiltä, hihi!
-Katriiiii

heltsu kirjoitti...

vaude! tosi kivan näkösiä kynsiä ja ihania glitter juttuja :) löysin blogisi kun huomasin että olit tullut lukijaksi :) jään kyllä seurailemaan sun blogia!