keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Sormia ja vähän varpaitakin.

Moikka!!

Ahdistaa, ku pari päivää reilu kuukauden päästä alkaa koulu. Mihin se kesä on mennyt? Toisaalta taas odotan sitä innolla, ni saa taas sisältöä päiviin, unirytmin kuntoon jne.

Onneks on kuitenki reilu kuukausi koulua ennenku alkaa ensimmäinen varsinainen työharjottelu. Päiväkodissa. Ja se se vasta ahdistaaki. Siis tykkään lapsista, haluun ainaki yhden lapsen, sitten ku oon valmistunu koulusta ja hommannu vakkariduunin(pitää kato tarkasti suunnitella nääki jutut:D). Mutta se, että se päiväkotijakso kestää viis(5) pitkää viikkoo, ni se ahdistaa. Mitä, jos en tuu toimeen niiden mun ohjaajien kans? Jos ne on ihan kusipäitä mua kohtaan? Jos ne lapset ei tykkää musta? Tai mitä jos ne pelkää mua? Ja entäs se näyttö sit? :D  Tälläsiä mä mietin. Luulen kyl, et kaikki tulee menemään ihan hyvin. Tuun kuiteki erilaisten ihmisten kans toimeen. Ja osaan olla lasten kans. Mut joo, murehditaan noita sit, ku sen aika on.

Ystävä kävi aamukahvilla, lakkasin samalla sen varpaankynnet:) Kateltiin vähä jumppia netistä, et millasii ois tarjolla ja missä. Ollaa zumbassa käyty sen kans ja tykättiin. Mut pitää nyt viel miettii. Kauheen kalliita noi kertamaksut jumppiin. :/ Mut jotain tässä ois alettava tekee, ettei iha laiskistu. :D

Sain eilen tehtyy uudet kynnet. Aikaa samaa värimaailmaa, ku edelliset. Ja taas liukuvärjäystä!! Sillä saa vaan niin siistin näköseks, millä värillä tahansa.







Toivottavasti noista kuvista nyt saa jotain selvää. Elikkä liukuväsjäys alla, parit viivat koristelulakoilla ja mattalakka päällä.


Lakkoina käytetty:
*alla Sally Hansenin Age Correct
*liukuvärjäys Wild and Crazyn NEON LIGHT
*tässä välissä Mavalan pikakuivattaja
*viivat tehty Nail Starin koristelulakoilla(tyhmää,ku näissä ei oo mitää värinumeroo- tai nimee), tollanen helmiäiskirkaspinkki ja sit tollanen vaaleenpunanen glitter
*lopuks Rimmelin mattalakka päälle

Aika kivat tollaset karkkikynnet. 

Sitten tein viimeviikon loppupuolel tällaset varpaankynnet:



Elikkä tollaset ihanan siniset ja kärjet tehty glitterkoristelulakalla.Kimaltelee ihanasti eri valaistuksilla noi kärjet.


Lakkoina näissä:
*alla ja päällä Sally Hansenin Age Correct
*koko kynnellä Models Ownin TRUE BLUE
*tipit tehty Nail Starin tumman turkoosilla glitterkoristelulakalla

Sellasta tällä kertaa. Palaillaan taas, kun on palailemisen aihetta. Luultavasti huomenna.

Pakko laittaa vielä Pipsasta pari kuvaa, ku se nukkuu isin lätsän päällä naulakon hattuhyllyllä <3




Äitin pikkunen harmaa rotta :D Ja mikään muu ei tuolla hattuhyllyllä nukkuessa käy, ku isin musta lätsä. Voi kun se on sulonen. Penasta tulee kuvia, kunhan saan siitä otettua jotain kivoja.

Terkuin, Poppanen <3

Ei kommentteja: