sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Strasseja, paljon strasseja.

Yritin sitä hemmetin vesimarmorointia varmaan kymmenen kertaa, mut ei vaan onnistunu. Siis en saanu niitä lakkoja leviämään siihe veteen, niinku pitäis. Vaihdoin sen vedenki varmaa sen viis kertaa, ku aattelin, ettei se oo oikeen lämpöst. Hitto, et ärsyttää!! No, ehkä kokeilen sitä taas joku päivä...tai sit en. :D

No siinä sit aloin miettii, et mitä näihi kynsiin sit oikee tekis. Tuli mieleen hopee, vaaleensininen ja vinomanikyyri. Ja halusin kerranki laittaa niihin strasseja, joita en yleensä käytä ihan vaan sen seikan takia, että se on sit inhottavaa, ku niit lähtee irti.

Se strasseilla leikittely lähti sit ehkä vähän käsistä:





Tykkään näistä iha sikana, mut pelottaa vaan, et kui äkkii noist alkaa noi strassit rapista. Laitoin kyl aika paljon niihin päällyslakkaa ja strassien kohdalle viel vähä lisää, mut saas nähdä. Tollaset kivan "neutraalit" kynnet. Siis sillee, et ei ne hyökkää silmille, vaikka ne näyttävät onki.

Tein siis vinomanikyyrin hopeisella lakalla ja siihen päälle viel vähän hopeista hile/glitterlakkaa. Peukaloissa ja nimettömissä on värittömät strassit ja muissa kynsissä vaaleensiniset.

Lakkoina näissä siis käytetty:


*aluslakkana Sally Hansenin Age Correct
*koko kynnellä tollanen ranskalaisen manikyyrin pinkki
*vinomanikyyrissä h&m:n Silver ja MNy:n 653
*välissä Mavalan pikakuivattajaa
*värittömiä ja vaaleensinisiä strasseja
*päällyslakkana MNy:n väritön lakka(KIITOS VINKISTÄ Nails1820 :))

Nää saa nyt olla muutaman päivän, ellei ne strassit sit ala iha kunnol irtoilee. Katotaa mitä uutta keksin sit näitten jälkee.

Mitä mieltä näistä kynsistä?? :)

Moikka!!

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Ihanat nääki! <3 Mut tosiaan tos on just se ku noi timangit irtoo heti. :/ Ja hmmm mitä muuta mun piti sanoo??? :D Hitsi mun piti sanoo jotain!!! No en muista enää. :D Damn

Emppu kirjoitti...

:D no katotaa kui mont päiväää kestää.