tiistai 28. kesäkuuta 2011

Pieleen menneet kynnet.

Aloin tekee kynsii joskus kolme tuntii sit.. :D Yhdet sain valmiiks ja otin ne pois ku en tykänny ja en tietenkää tajunnu tyhmänä kuvaa ottaa. Ja nyt sain sit toiset valmiiks, jotka meni pilalle. Mä oon niin pro.

Nii ja noi kynnethän meni varmaan sen takii pilal, ku en oo viel mikää ammattilainen tossa leimaamisessa ja oon niin hemmetin malttamaton, etten jaksa tarpeeks oottaa, et lakka kuivuu.. Mut halusinki, et noi ristikkokuviot menee vähä tollee niinku ei samalla tavalla joka kynnessä, mut ei ne silti menny niinku oisin halunnu :D Mut hei, pilalle menneet kynnethä tarkottaa, et huomen joudun tekee uudet!! Tänää en enää jaksa :D

Toho lakan kuivumiseen viel.. Sain nyt tilattuu kahta eri pikakuivattajaa. Toinen Mavalan ja toinen Yves Rocherilta, eli ei siis varmaa mitää hyviä merkkejä?? Mutta mielenkiinnosta tilasin, koska en oo ikinä sellasta kokeillu ja jos rehellisiä ollaa, ni en niihin oikein usko, vaikka moni niitä kehuukin maasta taivaaseen ja takas. Mutta laitan tänne sit heti kokemuksia, ku oon päässy testamaan.

Mut nyt ne pilalle menneet ristikkokynnet olkaa hyvä:






Kynsissä käytetty:
*alus- ja päällyslakkana Sally Hansenin Age Correct
*Wild and Crazyn w58 Neon Light(ihana lakka, mut kuivuu niin ärsyttävän hitaasti!!)
*kuviot Konadin mustalla
*ja ristikot laatasta M57

Huomenna sit uus yritys!! Alan tekee niit kynsii jo hyvis ajoin päivällä.. :) Kattellaan, mitä mä keksin.. Nyt viel vähä telkkarii ja sit unten maille tonne kuorsaavan Miehen viekkuun!!

Kauniita unia, toivottelee Poppanen!! <3

P.S. Jos täällä on enemmän, ku ne kolme julkista lukijaa, ni tulkaa toki esiin ja saa kommentoidaki!! Postausehdotuksia, -toiveita yms. Pus!!

Ei kommentteja: