keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

eBay.

Moikkamoimoi!! En mä tehnykää uusia kynsiä, ku tänää herättyäni näitä vihreitä kattelin, ni ihastuin :D Huomen sit varmaan tai viimestään perjantaina tulee uudet kynnet. Mutta palataan niihin sitten. Nyt muihin asioihin.

Tuli tänää muutamat paketit, ku olin tilannu eBayst ja Nelly.comist. Ihan oikeet tuotteet oli jokaisessa paketissa ja yllätyinki, ku tulivat niin nopeesti. Ebayst tilasin viime viikon ti-ke välisenä yönä ja myyjältä, joka toimittaa Kiinasta ja Nelly.comist viime viikon loppupuolella.

Kiekkoja, joihin voin kokeilla uusia lakkoja ja laittaa erilaisia lakkauksia muistiin + dottingtooleja, molemmat tarpeellisia. En vaan tiedä, kuin helppo tolle kiekolle on mitään lakkailla. Mutta kokeillaan.  


                             

Mavalan pikakuivattaja. En oikeesti voi uskoo, et nää pikakuivattajat toimii, joten aloitan testaamisen halvimmasta päästä. Aion käyttää tätä seuraavassa lakkauksessa ja kerron sitten tulokset. 

Noni, mut sit siihe viimeseen pakettii. Meinasin alkaa itkee ku näin sisällön, vaikka jotenki vähä osasin aavistaaki, et jotain tälläst vois tapahtuu. 



Mun ihanat ekat akryylimaalit oli iha tursunnu ulos tuubeistaan...nyyyyh :( mut ei sille minkää voi. Joko noi on ollu jotai maanantaikappalei, tai sit joku trukki on ajanu päältä, tai sit ne ei oo vaa kestäny lentokoneessa sitä painetta or something like that... 

Mut ei hätä oo tän näkönen. Otin nimittäi tänää heti yhteyttä siihe myyjään. Laitoin sille sit sähköpostilla kuvat tosta ja se sano, että lähettää uuden kunhan mä maksan postikulut. Uskomattoman reilu myyjä, koska eihän se hänen vika ole, kun ne on rikki menny!! 

Ja jos ne vielä seuraavakski on räjähtäny sinne sillai, ni sit meen ja ostan Tiimarista akryylivärini :D Ja laitan sille myyjälle pelkkää positiivista palautetta. 

Sit vaan odotellaan uusia maaleja!! Toivottavasti huomenna tulis kans jotain eBaysta tilaamiani paketteja, ni pääsisin kokeilemaan kynsiin jotain kivaa! 

Hyvää yötä tyypit!! <3




Ei kommentteja: