tiistai 28. kesäkuuta 2011

Green Tea.

Sain ku sainki tehtyä uudet kynnet vaiks täällä kyllä ilma muuttu taas sen verran helteiseks, että aikasemmin ajattelin jättää koko kynnet tekemättä. Kävin tänää aikasemmi päiväl pienellä kirppiskierroksella ja siellä oli niin kuuma, et puhaltelin ja leyhyttelin kasvojani käsillä, koska kirjaimellisesti hiki vaan virtasi :D En ymmärrä, onko mussa joku vikana, ku on aina niin hemmetin kuuma, ku vähänki elohopee kipuaa ylöspäin, ku ei esim. Mies tällee hikoile ku minä. :D
Löysin kirppikselt viimekertaselt kierrokselt ostamaani Bridget Jones-Elämäni sinkkuna elokuvaan jatko-osan, Elämä jatkuu, vihreen glitterkynsilakan(jota käytin myös tämän päivän lakkauksessa), wetlook-leggarit ja sellasen mustan tunikan.

Mutta nyt niihin kynsiin:










Elikkä tollaset vihreet glitterhässäkät, joissa on myös konadilla leimattu vähä verkkoo(jäi eilisest päälle ja teenki viel joskus jotku oikee kivat kynnet sitä verkkokuvioo käyttämäl!!)
Sori, jos kuvat on suttusia. Ei näistäkää nyt sit niin kivat tullu ku halusin, vaiks aluks siltä näyttiki.

Lakkauksessa käytetty siis:
*alus- ja päällyslakkana Sally Hansenin Age Correct
*koko kynnellä Models Ownin Green Tea
*leimaukset Models Ownin Jade Stone ja Konadin laatasta M57 verkkokuvio
*Yes Loven 9, siis toi vihree glitterhippuhässäkkä, joka kuivuu iha pirun pitkää...(tulis ne pikakuivattajat äkkii, jos niist ois sit jotai apuu mun malttamattomuudelle)

Mut tollaset tänää. Luultavasti huomen tulee taas uudet, koska en usko viihtyväni näissä, vaikka ihan kivat onki. Mut, kun se IHAN kivat ei riitä :D

Hauskat illanjatkot teille!!

Terkuin Poppanen <3

Ei kommentteja: