tiistai 12. kesäkuuta 2012

Viikonlopun ostoksia.

Heipsan!

Kävin viikonloppuna pariin otteesee kynsilakkaostoksilla. Seppälässä on kaikista tuotteista ota kolme maksa kaksi-tarjous, niin pitihän se sitte käydä hyödyntämässä useammin, ku kerran :D Mennään asiaan.

Lauantaina kävin apteekkireissulla samalla Seppälässä hakemassa nämä:


Wet n wild megalast - E2181 I need a refresh-mint, ihana tollanen hammastahnan värinen lakka :)
Wet n wild wild shine - E460D Kaleidoscope, ihana kirkkaalla pohjalla oleva glitterlakka
Wild & mild - 1 Polarbear, luulin löytäneeni hyvän ja edullisen valkoisen lakan, mutta kuulin tästä jo pahaa...mutta en usko ennenkuin kokeilen itte :D Kerron sitten kokemuksiani teillekin.

Tässä kynsille lakattuna tuo hammastahnan värinen lakka:


Se on aivan ihana!!

Sitten ne eilisen ostokset:


Wet n wild megalast - E2093 Candy-licious, ihana karkkivaaleenpinkki<3
Wet n wild megalast - E2133 On a trip, tumma liila/vaalee violetti :D
Wet n wild wild shine - E401A Clear nail protector, ostin ihan vaan alus- ja päällyslakaks, niit ei oo koskaan liikaa, ku niit kuitenki menee eniten.
Depend - nro 178 Myrrh oil, aivan ihana kynsinauhaöljy..tuoksuuki niin ihanalle.
Depend - nro 079 Protective base coat

Ja sit noit lakkojen hintoja pikkasen. Eli noi Wettiksen megalastit on sen 4,95€, wettiksen wild shinet 3,95€, wild&mild-lakat 2,95€ ja sitte noi dependit Cubuksesta oisko ollu 3,90€ kaks kappaletta.

Kynsille lakattuina noi megalastit:


Tykkään tästä vaaleenpunasesta ihan hulluna!


Taittaa liikaa siniseen tässä kuvassa toi lakka. Mut just ihanan liila/violettinen lakkarakkaus. Noi kaikki megalastit peittää kahdella kerroksella, ainaki mulla ja niissä on ihanan levee sivellin:


Saa melkein koko kynnen lakattua yhdellä siveltimenvedolla. Mä tykkään! :) Ja noi väritki niin herkullisia.

Uudet kynnetki tein eilen, mutta ne epäonnistu niin pahasti, etten tiedä laitanko niistä tänne kuvaa ollenkaan :D No, ehkä laitan. Niissä oli kuitenki huippu idea. Värit ja toteutus ei vaan oikee kohdanneet sitä idistä... Tässä tulee:


Aika suttunen kuva, mut kyllä tosta jotain selvää saa. Ainakin sen, että hyi helvetti miten kamalat kynnet... :D Oli siis tarkotus, että noi kiiltävät siniset foliolla tehdyt raidat näyttäs seepran raidoilta, mut niistä tuli ihan liian paksuja..yöööök. Nooh, tulipahan kokeiltua.

Lakat ja tarvikkeet, joita näissä käytin:


En nyt listaa tähän noita nimiä, kun osa tässä postauksessa kuitenkin listattuna jo. Ton folion ja liiman oon tilannu mimax.fi-verkkokaupasta, pitäs tilata lisää noita folioita.

Huomenna teen kyllä uudet kynnet, koska en kestä enää kattella näitä hirvityksiä. :D

Ainii, toivotan sydämellisesti kaikki uudet lukijat tervetulleeksi, toivottavasti viihdytte! :) Postausehdotuksia ja -toiveita saa laittaa ja kommentoida myös! ;)



Terkuin, Poppanen <3

4 kommenttia:

Lunalii kirjoitti...

Saat tunnustusta: http://korukynsilla.blogspot.fi/2012/06/liebster-blog-tunnustus.html
En ainakaan löytänyt, että sulla vielä olisi:)

Ja ihanat ostokset, by the way:)

Emppu kirjoitti...

Oiiii, kiitos!! :)

Taru kirjoitti...

Noi Wet n wild Megalast lakat on kyllä superihania! Itelläni on Tropicalia ja se on kyllä yks miun suosikki pinkeistä! :3

Jonna kirjoitti...

Hei jee, löysin uuden kivan blogin :D oon vastikään innostunut kynsien lakkailusta. Onks wettiksen/h&mn lakat oikeesti hyviä, vai kuluuko sun mielestä tyyliin päivässä? :) Vois niistä aloittaa hamstraamisen ja katsoa, että kyllästyttääks kynsien lakkailu jo kuukauden päästä, haha...
Jos teikäläistä kiinnostaa tulla seuraileen mun kynsi-intoilun alkutaivalta, niin tervetuloa: http://not-another-mannequin.blogspot.fi/ Terkuin Jonna ^^. <3