torstai 7. kesäkuuta 2012

eBayn hyvät ja huonot puolet.

Hello!

Tilasin tossa taannoin eBayst sellasen leimalaatan, jonka kuvittelin olevan xl-sellainen, koska siinä näytti olevan koko kynnen kuvioita ja se oli iso. Ainakin kuvan perusteella. No, ois pitäny kattoo ne mitat sieltä alempaa ja laskee yks plus yks. Et ei ton kokosessa laatassa voi olla xl-kokokynnen kuvia. Ne on niin pieniä ne "kokokynnenkuviot", et ne on varmaanki lapsille tarkotettu, niinku yks toinenki kynsibloggailija kirjotti, en vaan kuollakseni muista että kuka.

Nooh, ei siinä vielä mitään. Kokeilin kaikki 42kuviota läpi ja mikään niistä ei toiminu. Sit laitoin viestiä myyjälle, että mitä tehdään.. Oonkohan saanu jonku maanantaikappaleen vai.. No, myyjä lupas lähettää uuden laatan ja jos sekään ei toimi, niin saan rahat takaisin. Ei muuten mitään, mutta kun laatta maksoi melkein 9€, ni ei viittis ihan sit tyhjin käsin jäädä.

Tässä laatta:


Ja kuinka ollakaan..uusi laatta kolahti postiluukusta tätä tekstiä kirjottaessani. Toivottavasti se nyt toimisi, koska siinä on muutamankin kuvio, jota olisi kiva käyttää. Let see:






 Anteeks heilahtanu kuva, mutta.....




Se toimiiiiiiii !!!! Oon niin happyhappy! :D Nyt mulla on taas paljon lisää uusia kuvia, joita voin leimata kynsiini. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Tässä sitten taas toinen laatta, jonka olen tilannut myös eBaysta, ja joka toimii täydellisesti.





Tässä on aivan ihana toi höyhen-kuvio. Ja toi kokokynnen pallokuvio. Mut noi muut on ehkä hiukan outoja.. :D

Mutta..näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Esittelen laattoja lisää sitten, kun niitä tulee. 

Terkuin, Poppanen

Ei kommentteja: